Friday, December 18

Joulukuun Sny-paketti

Vuoden viimeinen Sny-paketti tuli tällä viikolla ja oli ihana! Sny paljasti itsensä viimeisessä paketissa, hän oli Miimu, jonka blogissa olen kyllä vieraillut Sny-blogin kautta, mutta en osannut missään vaiheessa epäillä häntä pakettieni lähettäjäksi (en tosin tainnut oikein epäillä ketään muutakaan, olin onnellisen ja autuaan tietämätön). 
 Paketissa oli Purosta neulottu pusero/liivi, (sitä parasta suklaata) Fazerin sinistä ja jouluinen paljastuskortti. Miimu toivoi että pusero sopii ja pääsee lämmittämään talvi-iltoja - juuri näin kävi! Olit hieman huolissasi sopiiko pusero. Kauluskaarroke istuu tosi kauniisti, neule on hiukan väljä mutta se ei haittaa yhtään tällaisessa vaatteessa. Pituutta riittää (mulle lyhytselkäiselle ja pitkäjalkaiselle) tunikaksi asti, en ole ihan varma mihin asti tämän pitäisi tulla, mutta ihana kun se lämmittää ihan koko selän! Just tuli kylmät kelit tänne eteläänkin, ja etenkin, kun meillä oli tuossa pari päivää patterit kylmänä (syystä tai toisesta, fiksaantuivat juuri kun olimme vikailmoitusta tekemässä), oli ihana vetää lämmin ja ajatuksella tehty neule ylle. Teen harvemmin itse itselleni mitään noin isoa neuletta, joten tälle on kyllä käyttöä. Sitä paitsi, väri on tosi nätti ja neulejälki uskomattoman tasaista!

Kiitos Miimu tästä ja muistakin syksyn paketeista, olet ilahduttanut kiireisiä ja aherruksentäyteisiä viikkojani suuresti! Nyt kun vielä ehtisi sen ekan paketin KoolAidin kimppuun ;) Oikein ihanaa joulunaikaa ja onnellista ensi vuotta sinulle! Ja samoin kaikille muillekin jotka tänne eksyvät - nyt on pakko mennä viimeistelemään pukinkontin sisältöä ja sitten lomailla viikko pari!