Monday, April 2

Sukkavaihtoa - Sock exchange

Sukkavaihtosukat tulivat ja ilahduttivat! Näiden Sisu-söpöläisten tekijä löytyy täältä. Suurkiitos, sukat ovat juuri sopivat ja ihanat ja kaikkea! Onnistuivat mielestäni varsin hyvin, vaikka kortissa tekijä ilmaisi huolestuneisuutensa. Lahjussuklaa otetaan kuitenkin ilolla vastaan, se pääsee herkkukaappiin odottamaan lauantaita... Sukat ovat tässä päätyneet kirjahyllyn eteen 'narulle'.

The sock exchange socks arrived today, I'm very happy! The person who made these beauties can be found here. Thank you very much, the socks fit me perfectly, they're lovely! I think they're a success, although the greeting card expressed some worries. However, the chocolate which arrived with the socks is gladly accepted; I'll put it aside until Saturday. The socks pose in front of one of our bookshelves here.Tässä sukka yrittää maastoutua olohuoneeseen. Alla vielä kuva kauniista kirjoneuleraidasta (joskin kuvaajan taitoni tekevät sille hieman hallaa), nirkonnäköisestä reunasta ja söpöstä reikäkuviosta. Kiitos vielä! Minunkin sukkavaihtosukkani ovat valmistuneet, ja pääsevät luultavasti huomenna matkalle kohti uutta omistajaa...

The sock trying to hide in our living room. Below you can see the beautiful fair isle stripe (if you can't, that's because I'm still not very good at taking photos with my new camera), the edge and the pretty lace stripe. Thank you once more! I've also finished my sock exchange socks; I'll probably go and send them to their new owner tomorrow.


1 comment:

Koukuttaja said...

Heippa! Helpottavaa kuulla, että sukat olivat sopivat ja mieluisat. Jänskäsin aika kovasti, kun oli jotenkin niin kauhean vaikeaa muka tehdä oikean kokoisia. Itselläni on pikkuisen lyhyempi ja aika paljonkin leveämpi koipi, joten kaikenlaiset sovittelut ei oikein onnistuneet ja olin aivan varma, että nuo ovat täysin vääränväriset ja liian tavalliset ja kaikkea. Onneksi on keksitty suklaa ;)

Rentoa pääsiäistä!