Tuesday, October 27

Lokakuun SNY-paketti - I've got mail!


Lokakuun SNY-paketti saapui ja piristi kovasti! Paketista kuoriutui hauskan kortin ja teepussien lisäksi miltei 300g vironvillaa ihanissa vihreän sävyissä. Luulisin että tästä tulee joku huivi, mutta en vielä tiedä mikä. Ehkä Nancy Bushin huivikirjasta, joka löytyy jo hyllystäni? 

Paketissa oli myös Dorte Lyagerin kirja Neulo ja rentoudu, minulle entuudestaan ihan tuntematon. Ote takakannesta: "Käsityön ystävät tietävät, miten rentouttavaa neulominen on. Se poistaa stressiä ja tuo hyvän olon. Neulominen on eräänlaista meditaatiota, jossa ajatus saa virrata vapaasti ja keho nauttii työn rytmistä." Tämä on kyllä totta! Neulomisen stressiä poistava vaikutus on käynyt moneen kertaan ilmi, ja jos en neulo vaikkapa viikkoon, niin kädet ovat heti paljon levottomammat. Kirjassa on ohjeita yksinkertaisiin perusneuleisiin, joten kun tämän kirjan yhdistää mallineulekirjaan niin siitä voi syntyä vaikka mitä! Neuletoppi, tossut ja hartialämmitin ainakin pääsevät toteutettavien töiden listalle.

Kiitos SNY mukavasta paketista, piristi kovasti lokakuuta, varsinkin nyt kun aurinkoakaan ei ole näkynyt pariin viikkoon!

This post is on the Finnish Secret Pal October package. I'll let the photo speak for itself this time, just a few words in English. The yarn is Estonian wool in lovely greens, it'll probably become a shawl at some point. The book is originally Danish, Strik og stress af ('Knit and relax') by Dorte Lyager. I haven't checked whether it's been translated into English, but it contains basic patterns for basic garments - I'm planning on using these patterns together with stitch dictionaries. Thank you so much, Pal! 

1 comment:

MariL said...

...ja kuten SNY huomannee, karkkipussi ei edes ehtinyt kuvaan... ;) totta puhuen se oli jo kaapissa säilössä lauantaita varten ja unohtui kuvasta! Mutta karkit syödään siis heti viikonloppuna parempiin suihin! :)