Tuesday, June 13

Yksi Pomatomus, olkaa hyvä! - A Pomatomus? Here you go!

Tässä Pomatomus-sukka (kyllä se toinenkin vielä valmistuu!), ensimmäinen projektini 2,5mm Addeilla, ja kyllä oli mukava neuloa kunhan oli ensin tottunut siihen että kyllä niitä (bambu)puikkoja uskaltaa ihan pidellä... aluksi pelotti kovasti että katkeavat käsiin. Malli on myös mukava ja lopputulos mielestäni nätti. Lankana on Regia 4-Ply, väri 5174. Tämä kuva ei muuten ole ihan pelkkää työn esittelyä, se toimii myös kuvituksena arvonnan lopputuloksiin: voittaja oli... *räminää* ... Villasukka! Onnittelut voittajalle! :) Mailaile minulle marionetitar at hotmail piste com ja kerro osoitetietosi niin lähetän yllärin postissa. Käväisen vielä blogissasi varmistamassa että huomaat arpaonnen suosineen sinua. :)

Here's a Pomatomus. (The other one will be made! ) This was my first project with 2,5mm Addi dpns, and I really liked using the (bamboo) Addis after I'd realised that they do not break in two the second you hold them just a littttle bit tighter... I like the pattern, and I think this one turned out quite well also. The yarn is Regia 4-Ply, colourway 5174.Tällaisetkin täällä on nyherretty. Värit kuvassa ovat melko kaukana todellisuudesta, mutta en millään jaksa säätää niitä juuri nyt. Kyllähän te tiedätte miltä Wool Neliraita näyttää, joohan? Joohan? Tuossa joustimessa on käytetty palmikkoa joka kulkee nimellä Baby Cable Rib Schurchin Sensational Knitted Socks -kirjassa, löytynee yhdestä jos toisestakin paikasta tuo mallineule. Kivaa vaihtelua peruslapaseen mielestäni. Seuraava lapasidea itää jo mielessä ja langatkin on, eiköhän niitä tuloksia tänne jossain vaiheessa ilmesty...

I've also made this pair of mittens recently. The colours in the photo are horrible, but I just can't make myself do anything to adjust them right now. The rib is called Baby Cable Rib in Schurch's Sensational Knitted Socks, but I guess the stitch pattern is found in multiple places here and there. I think the cable rib makes the basic mitten much more interesting. The next mitten idea has already been born and I already have the yarn for it; I guess the results will be shown here when I get to realize it.

Täällä kannatetaan Englantia, kuten rannekkeista voi päätellä. Kirjoneule itseviritelty.

I'm hoping for England to win the World Cup, as you may notice... I came up with the 'fair isle' flag stripe idea and had to give it a try.

4 comments:

isrik said...

Itse en ole harrastanut futista. Tytär 6v on aloittanut viime kesänä futiskoulussa ja tänä kesänä on ollut ekat pelit. (hävinneet kaikki). Mutta tykkään katsoa futista. Se on mukavaa. Katson kyllä lätkääkin, mutten formulaa. Onnea Englannille. Meillä kannustetaan Espanjaa, Portugalia ja Ruotsia ja Hollantia. Siis ei olla kovin fanaattisia faneja.

Marinella said...

Joo, minä taas olen kotoisin niin pieneltä paikkakunnalta että treenaamassa piti käydä poikien kanssa aluksi, ja sitten saatiin myöhemmin tyttöjenkin kanssa puuhattua peliporukka, ei tosin missään sarjassa pelattu. Nuo pienten pelit ovat ihania, olen hyörinyt kentän laidalla pikkuveljen peleissä aikoinaan. Ei se lopputulos vaan se meininki :)

Villasukka said...

Tusen tackar!!! Eli paketti oli tullut tänään ja odotti minua kun kotiuduin reissusta. Lanka on uusi tuttavuus, ja voisi sopia aika hyvin yhteen yhden toisin langan kanssa, ja on vielä kaunista! Kiitos!
Meillä on muuten oikein Mammafutis-joukkue!
ps. Ihana lukea yo-kylä!!! Asuin aikoinani kahdessakin osoitteessa siellä (ennen remotteja) 15 a 7 ja 25 a 6. Ja sitten muutin Kataraistentielle hetkeksi ennenkuin vaihdoin paikkakuntaa.

Marinella said...

Hyvä että lanka miellyttää! Pelkäsin vähän että jos se on liian väritöntä sulle, mutta kun toisaalta se oli niin pehmoista ja ja...

Hehe, me ollaan sit tehty asiat päinvastoin, mä kun asuin ensimmäisen opiskeluvuoteni Kataraistentiellä :D