Tuesday, June 30

SNY:n syyskausi 2009

As this post is mostly about a Finnish swap, it's in Finnish only.

Salaisen Neuleystävän syyskauden ilmoittautumiset on avattu, ja kävin liittymässä mukaan. Laukku- ja sukkavaihtoihin olen joskus taannoin osallistunut, mutta SNY-ilmoittautumiset ovat jotenkin aina päässeet vilahtamaan hups vaan ohi. Tällä kertaa olinkin sitten ajoissa! Jännityksellä odotan syksyä: SNY ja TitiTyyn sukkalankaklubi! Molemmat mulle ihan uusia aktiviteetteja. Kyllä nyt kelpaa postimiestä odotella.

Mutta mukavaa tulee kyllä olemaan myös pakettien räätälöinti SNY:lle. Olen jo useamman vuoden seurannut sivusta näitä vaihtoja, ja meininki on näyttänyt niin kivalta että pakko oli lähteä messiin. Pidän dekkareista, ja tällaiset Salaiset Vaihdot ovat ainakin ajatuksena mulle ihan omiaan. En malttaisi odottaa, että saan SNY:ni tiedot, haluaisin heti mennä vakoilemaan blogiin ja Ravelryyn ja ja... ja lankakauppaan ostoksille tietysti!

Ensikertalaisena yritän parhaani mukaan toimia sääntöjen mukaan, ja selkeästihän ne tuolla SNY-blogissa olivatkin. Vähän jännittää silti. Onneksi netin neuleyhteisö on leppoisaa porukkaa, ei tarvitse olla oikeasti huolissaan, kunhan muistaa deadlinet ja raportoinnit.

Turun keskiaikamarkkinatkin tuli muuten kierrettyä. Tuliaisina oli tietenkin lankaa ja villaa. Mukaan tarttui vyyhti lammikoitumatonta sukkalankaa Juulibugia, pari värjäämätöntä vyyhtiä ohutta lähiseudun lammastilan villalankaa (näillä pääsen toivottavasti kasvivärjäystä testaamaan), ihanan pehmeää merinoa, josta osa on jo kehrätty, sekä vihersävyistä kotimaista villalankaa joka on parhaillaan mariomyssyyntymässä. Juulibugista on muuten tulossa Nancy Bushin Heelless Sleeping Socks, ja yksi 65g vyyhti näyttäisi riittävän ihan ohjeen mukaisiin sukkiin (ekan sukan jälkeen jäljellä vielä yli 30g). Loistavaa!No comments: